Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2017 04:58 - Старият Холивуд Вавоум доминира на червения килим на Еми
Автор: annsflowersblog Категория: Технологии   
Прочетен: 271 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Няма нищо, което да съперничи на червения килим на Emmys като платформа за самообработка. Нощта на телевизионните вечери, която някога е била отхвърлена от сините чип дизайнери и техните мегастар клиенти като трепереща, също се очертава да се конкурира с Оскарите като мощен претендент в дербито, подхранващо образа.

Една рокля, избрана в този ежегоден шампионат, може да допълни - или да противоречи - екрана на актьора, да заздрави репутацията си или да рестартира кариерата си.

"Някои рокли са игрални чейнджъри", каза Никол Чавес, който е подготвил Скарлет Йохансон и Катрин Зита-Джоунс за завой на червени килими. "Хората - леярски агенти, студентски ръководители - спрете и забележете. Те внезапно се интересуват от работата с вас.

Това по някакъв начин обяснява защо кадри от кандидати и водещи в театър "Майкрософт" в Лос Анджелис в неделя вечер избраха да се повозят в стъпка със заключване, решително да обърнат гръб на умишлено изкривения външен вид, който е надминал високите модни писти.

Модерната мода, определена от шумна клакета на редакторите на списания и блогърите, не е техен приятел, знаят те. По-добре да се придържате към традицията, някакъв мотивиран, сменящ се авангарден стил за стария Холивуд вавомом.

Шейлин Уудли сякаш прегърна тази кратка информация. Най-добрата поддържаща номинация за актриса в ограничена серия за шоуто HBO "Big Little Lies" носеше обичайната рокля на Ралф Лорън в вещичево зелено кадифе, деколтето от V-образна форма, която пада до кръста.

Джесика Бийл получи подобно послание, в платинена рокля Ralph & Russo, отрязана стратегически, за да покаже широк обхват на кожата. Други проследиха приликата си, за да покажат своите качества, за добро или по-лошо, в диафанни рокли, просмукани в пъпа, или предизвикателно прорязани в бедрото. Когато се стигна до конфекциониране на изображение, свиренето на секс карти беше, парадоксално, да се играе в безопасност.

Все пак ветераните от червения килим като Никол Кидман имат други идеи. Г-жа Кидман, наречена най-добра актриса в ограничена серия за "Big Little Lies", избра да подчертае ръста си като светска модна муза. Бързо преговаряше за потъмняла линия между пара и прохлада, носеше червеникава рокля от копринена жилетка на Калвин Клейн, дебела, с изключение на кафявата си деколте.

Зое Кравиц от "Големите малки лъжи" подсилва репутацията си като вкусник в дизайна на "Християн Диор", разноцветните пана на роклята й, изработени в туфи от пера.

Тази рокля беше една от поредицата отклонения от оживения връх в средата на сезона, роклята с тромпет-руса русалка. Клеър Фой, която беше номинирана за водеща актриса в драматична серия за ролята й в сериите Netflix "Короната", носеше кристално подрязан черен оскар де ла Рента, който се отличава с елегантност. Той беше запълнен с чист нерв от по-рисковия, ако е по-запомнящ се избор на Евън Рейчъл Ууд: бяло яке за вечеря, блузка за връх и опашки за най-добрия актриса на "Джеръми Скот" от "Мошино".

Разходката на славата на събитието неочаквано предизвика няколко тенденции. Всеки брой звезди беше покрит с богинята в разтопено сребро. Но Мили Боби Браун от поредицата Netflix "Stranger Things" на 13 от най-младите претенденти на Emmys избра съвсем съзнателно за нещо по-девствено, разхождайки се по килима в бяла рокля на Calvin Klein, се удвои като сватбена рокля. Подобно настроение, Елизабет Мос, наречена най-добра актриса за ролята си в "Приказката на дервиката" от Хулу, избра бледо розово сладко от Прабал Гурунг, което имаше цялата свежест и изчислили наивността на роклята на 1950 г..

Самата г-жа Кравиц ускори тази нежна тема с гаменен облик, който ми донесе учудваща Миа Фароу. Разбира се, нейните неприлични акценти върху роклята й от Диор, струни от диаманти Тифани, които загасеха разпръснатите татуировки, флиртуваха с острието.

Но нейният поглед над всички се чувстваше доста магически, каза тя на Джейсън Кенеди, домакин на Е! - Това е приказно - каза тя. - Мислех, че ще отида за него.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: annsflowersblog
Категория: Новини
Прочетен: 5072
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031